F2F modellen te koop (Verkocht)

Te koop twee F2F modelen gebouwd door Henry
 
 
 
 
Het zijn twee modellen waarvan de ene met een Parra 2,5 cc AAC, een echte trainer is, gaat lekker hard, is betrouwbaar en goed voor racetijden van rond de 4.20 min.
hij heeft een eigenbouw quickfiller/afslag en verende poot.
De andere kist heeft een Sosnovski full integral sports met een Sosnovski tank afslagsysteem, dit in combinatie met een uiterst licht kistje waarbij de motor semi ingebouwd is om de weerstand te verkleinen . Met deze kist hebben Floris en ik vorig jaar een debuut gemaakt en werden inofficieel 3e. Dus deze combinatie kan lekker op topniveau meedoen en tijden van ruim onder de 4 minuten zijn makkelijk haalbaar. De motor is in toptoestand en heeft relatief weinig gelopen. Geen trainingen en alleen de NK in Utrecht vorig jaar.
Uiteraard zijn de modellen voorzien van prima lijnen op een mooie rol en voor een beginner is er een vulsysteem en handvat erbij te onderhandelen.
Ook heb ik nog voor de liefhebber een aantal F2C tanks/vulsystemen die ook met een F2F tank voorzien kunnen worden.Ik had het afgelopen zondag bij mij op de SUL.
Wat het moet kosten…. de F2F Parra 2,5 cc AAC ready to fly  € 150,-     ….de SV full Integral AAC ready to fly  € 400,-     …..Tanks  variabel maar ± € 60,-
Bij afhalen ook nog genoeg ingrediënten voor brandstof, onderdelen en props
 
 
 
 
 
 
 
 
Joomla templates by a4joomla